PASTELS 19/2/2015


Muutaman viikon takaisella Víkin reissulla meille sattui kotimatkalla ihan hullun kaunis näky. Vasemmalla puolella aurinko oli vielä laskemassa ja oikealla puolella oli tuo täydellinen kuutamo. Sellasen huomion oon tehnyt, että aina auringon noustessa ja laskiessa luonto ja taivas on niin selkeästi eri pastellin sävyissä. Se on ihan epätodellisen näköistä. Nää kuvat on otettu liikkuvasta autosta heikolla valovoimalla varustetulla zoomiobjektiivilla, mutta onnistui kuitenkin yllättävän hyvin. 


Eilen meni yöunet, kun suunnittelin reissuja, tyhjentelin muistikortteja ja latailin kameroita. Helmikuu on pian ohi.. Ahdistaa, kun aika loppuu kesken, rahasta puhumattakaan. Tsekkailin myös, mitä pohjoisessa kannattais nähdä ja missä käydä. Huomenna pakataan siis auto ja suunnataan muutamaksi yöksi Akureyrii, vihdoin! Sain tänään myös tehtyä kouluhommia alta pois ennakkoon, joten nyt fokus taas kaikkeen muuhun ja varsinkin, kun Senja saapuu mun vieraaksi maaliskuun eka viikko! 

Ens kerralla palaanki taas ihan uusien maisemien ja juttujen kanssa. Mua houkuttelis yli paljon tehdä videoita, joten oon nyt päättänyt opetella. Ja hei saa heittää ehdotuksia ihan laidasta laitaan, mistä haluisitte mun postailevan. :)

8 kommenttia:

 1. Vau miten hienoja kuvia ja maisemia! Ihanaa vaihtoaikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jenna! Kaiken aion irti ajasta ottaa, minkä vaan saa ja kerkeää. Täällä on aika ihanaa :)

   Poista
 2. Oh onpa siellä kaunista! Nämä sun kuvat on aina mielettömän upeita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Elli! Heh, mä jään vaan ne edes vähän onnistuneet.. ;) Mutta on täällä oikeasti kyllä uskomattomat maisemat :)

   Poista
 3. Niin upeita kuvia ja videopostauksia odotellessa :) Kivaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih videot, eikä oikeen kuvatkaan, onnistunut.. Harjotusta kaipaa.. :D Mahtava reissu oli, vaikka kaikennäköistä eteen sattukin.. :)

   Poista