MY CONCEPT STORE 30/1/2015

 
 
Hand made icelandic jewelry
 
 
 
 

Mun kummitäti sanoi ennenkö lähdin, että etsi mahdollisimman nopeasti paikat, jossa viihdyt. Yksi on nyt ainakin löytynyt, ja jo ekalla viikolla: My Concept Store. Sijaitsee pääkadun, Laugarvegurin, varrella. Se on maalattu ulkoa mustaksi, vaikka muut rakennukset ovat ympärillä valkoisia. Paikka on sisustettu karusti, mutta lämpimästi ja sisällä on miellyttävän kevyt ja mausteinen tuoksu. Erilaisia karttoja, karttapalloja, valokuvakirjoja, käsintehtyjä koruja, matkakirjoja jne. Kauniita esineitä vintage-hengessä. Oon käynyt täällä jo useamman kerran ihmettelemässä. Joka kerta on ollut sama  todella mukava nuori nainen tiskin takana. Yhden julisteen oon jo kotiuttanutkin. Ihanaa on myös se, että hinnat on erittäin inhimilliset.

Saa nähdä joudunko laittaa ylimääräsen laatikon postissa Suomeen kun toukokuussa palailen. Olis nimittäin muutama juttu, mitkä aion vielä hankkia. Onneks korut edes saa pukea päälle.

____________________________
Toiset istuu sängyllä, mutta mulla on tapana istua lattialla ja läppäri on sängyn päällä. Paljon ryhdikkäämpi asento ja teekuppi pysyy paljon varmemmin pystyssä. Tällä hetkellä oon kipeänä, jo kolmas kerta kuukauden sisällä. Ihan perus flunssakuume, mutta kun ei meinaa hellittää millään.. Huomenna oisin menossa ratsastamaankin ekaa kertaa enkä sitä aio kyllä missata!

4 kommenttia:

 1. Ihana paikka....mäkin viihtyisin tuolla :) Toivottavasti tauti alkaa kohta talttumaan!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa rustiikkia! Hienon neuvon olet saanut mukaasi, ehdottoman samaa mieltä olen :) Btw yleisö Thaimaassa vaatii lisää kuvia Islannin luonnosta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen olin ekaa kertaa ratsastastamassa ja gopro oli kyllä taskussa, mutta unohduin vaan katselemaan ja ihastelemaan. Lisäksi ratsastin hevosella, joka oli 5 vuotta sitten vielä villihevonen. Haha, oli niin epätodellinen fiilis, mut ens kerralla sit kuviakin ;)

   Poista