AURORA BOREALIS 1/4/2015


Ilta parin viikon takaa, kun varmasti moni näki revontulia myös Suomessa. Mäkin näin vihdoin elämäni ekat kunnon revontulet. Just tulin suihkusta, kun kämppis tuli huikkaamaan et nyt on selkeitä ja kirkkaanpunaisia revontulia. Ei muutakun tukka märkänä, kamera kainaloon ja juosten rantaan. Punaiset revontulet ehti kadota, mutta sentään jotain sai tallennettua kuviin, vaikka jalustaa ei ollutkaan. Valot yössä on yks parhaita asioita kuvata!

8 kommenttia:

 1. Oi, ihania kuvia! :) Täällä Lahdessakin jengi oli nähnyt revontulia, mutta harmikseni missasin ne..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kuulemma niitä näki ympäri Suomea tosi hyvin! Kiitos Elli :)

   Poista
 2. Upeita kuvia! :o Näin itsekin revontulia tuolloin, vaikken ekaksi meinannut uskoa äitiä, joka käski mennä katsomaan niitä ulos (asun kuitenkin Varsinais-Suomessa). :-D

  therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voin kuvitella fiiliksen! :D Tosi moni ulkomaalaisista olettaa et Suomessa on iha normi homma nähdä revontulia. Lapissa ehkä, mut ei kyl meille muille. Iso kiitos Emilia :)

   Poista
 3. Kauniita, täällä Vaasassa en nähnyt kuin himmeitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu et Vaasassa niitä on näkynyt viime vuosien aikan useampaan otteeseenkin, mutta itse en oo koskaan onnistunut näkemään.. :)

   Poista
 4. Mua niin harmittaa, että jäi nuo näkemättä! Okei, olin juuri toisella puolella maapalloa reissussa, ei huono sekään, mutta silti vähän sapetti että eikö ne olis voinut tulla näkyviin edellisellä viikolla kun olin vielä Suomessa.

  Upeita kuitenkin! Onneks näin some-aikana voi ihastella muiden kuvia Facebookissa ja blogeissa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän noita vielä taivaalle tuu ilmestymään, että mieluummin reissussa ;)
   Haha joo komppaan, nykyään kaiken näkee somen kautta, jos ite missaa!

   Poista